Heeft u vragen?
+31 (0) 318 555 000
    |    Klant worden : 
Klik hier
Contact Login

man schept nootjes uit bak in winkel

De huidige consument wil continu worden verrast. Met ons veelzijdige, innovatieve én gevarieerde assortiment is deze mogelijkheid er volop. Jaarlijks voegen wij vele nieuwe producten toe, evenals mooie mix-ideeën, die inspelen op de allerlaatste trends en ontwikkelingen. Delinuts houdt de detailhandel en ambulante handel op de hoogte van de marktontwikkelingen en de laatste productontwikkelingen en biedt uitgebreide productinformatie. Uiteraard worden ook de acties niet vergeten, die seizoensgebonden worden vastgesteld, zodat ook ú kunt inspelen op de vraag uit de markt. Deze worden aangeboden in de DeliDeal.

Bestellen kan heel eenvoudig via de website, die direct inzicht geeft in ons assortiment, prijzen, acties en overige informatie. De webshop onthoudt bovendien de bestelling, zodat de volgende bestelling nóg eenvoudiger kan worden geplaatst.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van de accountmanagers voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer
+31 (0) 318 555 000
, per 
email
 of vul ons 
contactformulier
 in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Laden
Laden