Heeft u vragen?
+31 (0) 318 555 000
    |    Klant worden : 
Klik hier
Contact Login

Het begin van Delinuts


Delinuts is opgericht in 1994. Voor die tijd maakte het bedrijf onder de naam Trono’s echter al onderdeel uit van Reforma BV, een groothandel in natuurvoeding en reformproducten in Veenendaal. De kennis die daar is opgedaan, werd in 1994 voortgezet in Delinuts. Producten werden destijds nog rechtstreeks vanuit de vrachtauto verkocht, voor de klant direct contact met de laatste noviteiten dus! Hierdoor groeide Delinuts snel, heel snel zelfs. De verkoop vanuit de vrachtauto werd verleden tijd en de verkopen binnen Nederland en de export in Europa bleven groeien.

In 2004 werd gekozen voor een nieuw en groter pand in het centraal gelegen Ede. En ook een volgende verhuizing bleef niet uit, aangezien Delinuts in rap tempo bleef groeien. In 2012 verhuisde de specialist in noten, pinda’s, zuidvruchten en rijstcrackers naar een nog groter pand, 300 meter verderop. Dit huidige pand biedt veel mogelijkheden voor de toekomst. Hierbij staan kwaliteit, assortiment en leveringsbetrouwbaarheid te allen tijde centraal.

Delinuts heeft er in de loop van de jaren, mede door het brede aanbod (innovatieve) producten, veel nieuwe klantgroepen bij gekregen: retail, groothandel, industrie, noem maar op. Ook de ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen hebben bijgedragen aan de groei. Het bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid als het gaat om het aanbod van voorverpakte producten en verpakkingsconcepten.

Oude trucks, het oude pand, en het huidige Delinuts pand.
Laden
Laden