Heeft u vragen?
 +31 (0) 318 555 000

Groothandel


Voor totaalleveranciers voor onder meer de horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt beschikken wij over een zeer gevarieerde productlijn met veel mogelijkheden. Wij bieden een totaalassortiment voor ieder marktsegment, waarbij leverbetrouwbaarheid, continu├»teit en kwaliteit centraal staan. Alle producten worden met uiterste zorg geselecteerd en onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Zo hebben wij een brede productlijn opgebouwd die aan de hoogste eisen voldoet; Delinuts is gecertificeerd volgens BRC, IFS and SKAL.

Uiteraard worden de verpakkingen hierbij niet vergeten; ook hier bieden wij verschillende mogelijkheden. Wat te denken van grootverpakkingen geschikt voor de horeca? Of juist kleinere consumentenverpakkingen, zoals cups en blokzakjes, eventueel zelfs onder private label of, indien gewenst, onder uw eigen label? Zo zijn er volop mogelijkheden om aan de wens van uw afnemers te voldoen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van de accountmanagers voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer 0318-555000, per e-mail of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laden
Laden